Website ontwerp, bouw en onderhoud

Websites

Naast het ontwikkelen van nieuwe applicaties levert Meweon ook websites en kunnen wij uw bestaande website onderhouden en uitbreiden.  Voor verrassend lage tarieven kunnen we al een complete website voor u neerzetten, indien gewenst inclusief fotografie.

Afhankelijk van uw wensen kan de site bestaan uit een aantal eenvoudige html pagina’s voorzien van uw huisstijl of een complexere website met bijvoorbeeld een database en php scripting om geavanceerdere functies mogelijk te maken. Ook kunt u kiezen voor een eigen Content Management Systeem of gebruik maken van bijvoorbeeld WordPress CMS om goedkoop een zeer geavanceerd en uitgebreid CMS tot uw beschikking te krijgen. Dit kunnen wij uiteraard volledig voor u inrichten en afregelen.

Wij hebben goede contacten met meerdere zeer ervaren hosting partijen in Nederland, zodat we ook het inrichten van uw webhosting account voor u kunnen verzorgen. Op die manier heeft u geen omkijken naar uw website en heeft u toch het complete internet visitekaartje voor uw bedrijf.

Zo krijgt u een zo compleet mogelijk website pakket, volledig naar uw wensen samengesteld. Van alleen een eenvoudige site, tot het complete regelen van uw nieuwe domein, website, e-mail adressen en inrichten van uw webhosting.

Wij leveren ondersteuning voor websites in de volgende talen:

  • Html / Css
  • Php
  • Asp.Net (Vb.net en C#)

Op dit moment hebben wij de volgende sites in onderhoud. Om meer informatie te krijgen over de website kunt op de link “meer informatie” klikken.

www.minibikestunter.nl
www.nedcars.nl
www.fadingphoto.nl
www.moosofficefood.nl

Op alle diensten en producten gelden onze algemene voorwaarden, die te vinden zijn op via deze link: Algemene Voorwaarden Meweon