Project X

Project X is een volledig nieuw product, waarmee autoverhuur bedrijven aanzienlijke kostenbesparingen kunnen realiseren door efficiƫnter werken. Het pakket bestaat uit een drietal delen. Voor de beheerders en het management is er een applicatie waarin alle parameters mbt de applicatie in te regelen zijn. Voor de receptionisten is er een applicatie waarmee zij de aangeboden informatie uit het pakket kunnen halen. Tenslotte kunnen de hikers op hun smartphones gebruik maken van de informatie in de centrale database, zodat ze waar ze ook zijn altijd de informatie hebben die nodig is om hun werk goed en efficient te kunnen doen.

Ook is deze nieuwe applicatie voor uw klanten een duidelijk signaal dat uw autoverhuurbedrijf haar zaken op orde heeft en een duidelijke en transparante bedrijfsvoering voert.

Momenteel is Meweon bezig met het implementeren van een pilot versie van deze software bij Nedcars Autoverhuur, een trendsetter in de autoverhuur branche. Deze Amsterdamse autoverhuurder is altijd bezig met vernieuwen en innoveren waardoor het de ideale partner is voor dit pilot traject.

Reacties zijn gesloten.